Afbeelding

Welkom bij scharrelslagerij Zwetsloot

Wij zijn gespecialiseerd in biologisch en scharrelvlees (rundvlees, lamsvlees en kip).
Ons varkensvlees is afkomstig van Livar, het Limburgs kloostervarken.
Naast goed en lekker kwaliteitsvlees hebben we ook een mooi assortiment vleeswaren en worstsoorten. Deze komen uit eigen worstmakerij.
U bent van harte welkom bij ons in het mooie en landelijk gelegen dorp Kamerik (gemeente Woerden).


Winter

In de koudere maanden van het jaar bieden wij specialiteiten die er perfect bij aansluiten!

Ook in de winter kun je nog genieten van smakelijke producten van de barbecue.


Specialiteiten

Neem een kijkje bij onze specialiteiten. Voor de allernieuwste producten nodigen we u graag uit voor een kijkje bij ons in de winkel.Het einde is in zicht, over 2 weken sluit de winkel.

Met veel dankbaarheid, maar ook met een dubbel gevoel gaan Gerard en Greet Zwetsloot deze laatste weken in. De winkel is nog 2 weken open en daarna zal het een en ander veranderen. Gerard zal van tijd tot tijd nog worst en vleeswaren maken om elders te verkopen, maar de winkeldeur op Mijzijde 70 zal definitief sluiten op zaterdag 31 maart.

Om teleurstellingen te voorkomen vragen wij u eventuele bestellingen uiterlijk 24 maart aan ons door te geven zodat we hopelijk in al uw behoeftes nog kunnen voorzien deze laatste week.

Heeft u vragen, opmerkingen of mooie herinneringen met Gerard en Greet, deel ze vooral met hen in de winkel!

Voor eenieder die afscheid van Gerard en Greet wil komen nemen, zaterdag 7 april van 14.00 tot 18.00 uur bent u van harte welkom op Mijzijde 70 om nog een drankje en hapje met hen te nuttigen. Graag tot dan!Afbeelding