Afbeelding

Worstmakerij en vleeswaren

In onze worstmakerij en -rokerij maken wij wekelijks vele worstsoorten en vleeswaren. U proeft het ambacht. Uiteraard van Livar varkensvlees.

Onze toppers

  • Brabantse metworst (grof, fijn, naturel, knoflook, peper en kruidnagel)
  • Thuringer bloedworst (seizoensgebonden)
  • Beenham
  • Grillham
  • Pepercarree
  • Gekookte worst
  • Grillworst
  • Katenspek

Gekookte vleeswaren

  • Leverworst
  • Achterham
  • Boterhamworst

Gegrilde vleeswaren

  • Gegrilde middel (varkensvlees)
  • Rib-eye
  • Pepercarree
  • Achterham
  • Gebraden gehakt (paprika, naturel, peper of komijn)
  • Pekelvlees
  • Varkensrollade
  • Fricandeau

Overige

  • Rosbief
  • Cervelaatworst
  • Boerenleverworst
  • Salami

Wij hebben diverse prijzen in de wacht gesleept met onze producten. Daarnaast zijn onze producten regelmatig met goud bekroond tijdens vakbeurzen. Hier zijn wij erg trots op en het daagt ons uit om de behaalde resultaten te evenaren en daar waar mogelijk zelfs te overtreffen.

Specialiteiten

Hieronder vindt u een overzichtje van enkele van onze specialiteiten. Omdat wij continu bezig zijn met de verbetering van onze producten en het bedenken van nieuwe producten heten wij u graag van harte welkom in onze winkel. Daar vertellen wij u graag alles over onze producten.

Provençaalse rosbief

Een stuk rosbief gezouten als een ham en een week gerijpt in Provençaalse kruiden. Daarna op een lage temperatuur licht gerookt op beukenhout.
Een ware delicatesse als broodbeleg of als carpaccio.

Pepercarree

Een heerlijk stuk varkensfilet wordt gezouten als een ham, bestrooid met grove pepers en vervolgens gegrild.

Brabantse metworst

Uit eigen worstmakerij en meerdere malen bij vakwedstrijden met goud bekroond. Wij zijn daarom terecht trots op dit ambachtelijke product.
En is verkrijgbaar in een fijne en grove variant, met kruidnagel of knoflook en peper.

Huisgemaakte paté

Afwisselend hebben wij onderstaande patésoorten in ons assortiment

  • Naturel paté
  • Notenpaté
  • Peperpaté
  • Champignonpaté
  • Cranberrypaté

Ook te bestellen als assortimentsschotel.
Leuk om weg te geven of om te serveren bij de lunch/brunch.

Bourgondische schouderham

Heerlijke schouderham die met GOUD bekroond is!

Gebraden gehakt

Variërend van gewoon, paprika en komijn.

Runderlappen

Heerlijk volgens grootmoeders recept.

Coppa di Kamerik

Heerlijke Kamerikse rauwe ham.

Houthakkerssteak

Deze heerlijke specialiteit is gemaakt van een dun stukje kalkoenfilet, heerlijk gemarineerd. Omwikkeld met ontbijtspek. 15 - 20 minuten braden.

Gevulde kipkarbonade

Gevuld met kaas en omwikkeld met ontbijtspek. 15 - 20 minuten braden.

Kamerikaantje

Met kaas gevulde braadworst en omwikkeld met ontbijtspek.

Afbeelding

Bourgondische ham

Uit eigen worstmakerij een heerlijke zachte ham; lekker voor bij de lunch of als onderdeel van uw buffet.

Rollette

Gegrild gekruid gehakt, met ontbijtspek; spiraalvormig opgerold. Te gebruiken als snack, voor op de boterham of bij de warme maaltijd..

Grillworst

Onze grillworst is een van onze specialiteiten. Omdat we de grillworst in uit eigen worstmakerij maken is deze extra vers en vaak warm verkrijgbaar.
Lekker op brood of bij de borrel. De grillworst is verkrijgbaar in de smaken naturel, Spaans en met kaas. Verkrijgbaar aan een stuk en in diverse gewichten.
Onze grillworst is diverse malen met goud bekroond.

Huisgemaakte snacks

  • Bitterballen van scharrelvlees
  • Gehaktballen
  • Ragout
  • Saucijzenbroodjes
  • Borrelballetjes
  • Spare-ribs
  • Gehaktstaafjes
  • Knakworst
  • Schepsalades
  • Gegrilde vleugeltjes
  • Gegrilde drumsticks
Afbeelding

Diepvriespakketten

Om uw vriezer te vullen kunt u bij ons een half varken of een varkens- of runderbout laten uitsnijden. Naast de varkensproducten kan ook gehakt besteld worden, dat eventueel vermengd wordt met rundergehakt.

In overleg bepalen we welke producten u wenst. Afhankelijk van de samenstelling wordt de prijs bepaald.

Indien gewenst wordt het vlees voor u verpakt en ingevroren.


Vakantieservice

Heeft u weleens overwogen om lekker op vakantie te gaan met uw lekkere vertrouwde stukje vlees? Wij kunnen het voor u vacumeren.

U kunt deze zakken vullen met vlees (en jus) of uw heerlijke nasi met groenten. Wij maken de zakken dan vacuüm voor u en pasteuriseren het geheel. Zo kunt u uw maaltijden 3 tot 4 weken gekoeld bewaren.

Zo kunt u toch nog genieten van ons heerlijke scharrelvlees tijdens uw vakantie.

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.