De Gildeslager: Ambacht met Passie!

Onze recepten
For page 13 14 shoarma in een tosti

Shoarma in een tosti

Ingrediënten voor 4 personen

  • 250 gram shoarmavlees
  • 1 rode peper
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 trostomaten
  • 3 eetlepels ketchup
  • 1 mespunt gemalen komijn
  • 1 rode ui
  • 1 limoen
  • Zout
  • Peper
  • 8 sneetjes brood
  • 4 plakken jonge kaas

Bereidingswijze

Snijd de peper in de lengte door en verwijder de zaadlijsten. Snijd vervolgens in dunne reepjes. Verhit de olie en bak het vlees en de helft van de peper gaar in circa 5 minuten.

Snijd de tomaten twee maal door midden en verwijder de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in blokjes en snipper de ui. Meng de tomaten met de ketchup, komijn, ui en de helft van de rode peper. Boen de limoen schoon en rasp de schil. Voeg dit toe aan het mengsel met een paar druppels sap ui de limoen. Breng op smaak met peper en zout.

Beleg 4 sneetjes brood met vlees en leg hierop een plak kaas. Dek af met een sneetje brood. Gril in het tosti-ijzer en serveer direct met de salsa.

Onze website maakt gebruik van cookies

We zijn verplicht om je te informeren over en jouw toestemming te vragen voor cookies op onze website. Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te faciliteren. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.